MOU signert med DMI fra Tanzania

Denne uken har tre delegater fra Dar es Salaam Maritime Institutt besøkt SOTS kurssenter.

Hovedmålet var å oppsøke et samarbeid for å etablere et sikkerhetssenter for personell, som er eller vil bli aktiv i olje og – gassindustrien.

Delegatene var Ms. Tumpe SG Mwaijande, Principal transport Officer fra Samferdselsdepartementet; Kaptein Peter Nkunja, leder for redningsflåte Station  Workshop på DMI og Dr. Tumaini Gurumo, Ag assisterende rektor for planlegging, økonomi og administrasjon på DMI.

DMI er et ledende Maritimt institutt av sitt slag i Øst-Afrika som tilbyr trening og utdanningsprogrammer for maritim sektor og shipping industrien. I 1996 utpekte Øst-Afrikas samarbeids kommisjon Dar es Salaam Maritime Institutt, som et topp kompetansesenter for maritim utdanning og opplæring. I 2005 ble instituttet akkreditert av National Accreditation Council for Technical Education (NACTE) til å gjennomføre sertifikat, ordinær diplom og utdanningskurser innen maritim transport, marine teknikk og andre beslektede utdanningsområder.

En MOU (avtale om gjensidig forståelse og ansvar) er inngått mellom SOTS kurssenter og DMI i et forsøk på videre samarbeid mot utviklingen av et sikkerhetssenter i Dar es Salaam.

IMG_7202   IMG_7208   IMG_7215   IMG_7204

 

Comments are closed.

Siste nytt

03/12/2017
Opplæring på nett for Archer Brasil
Tolv ansatte fra Archer Brasil

03/12/2017
Opplæring for den Kenyanske petroleumsindustrien
SOTS kurssenter sammen med Petroleumstilsynet

03/12/2017
Opplæring for Angolansk Petroleumsindustri
SOTS kurssenter sammen med Petroleumstilsynet (PTIL) leverte

cetop

Norsk Sertifiserings International Association for Safety and Survival Training