Behold korken på – Stavanger Oilers på besøk

 

Gutta i Stavanger Oilers spiller ikke bare hockey, de reiser også rundt på forskjellige skoler med et opplegg som skal motivere elever til å sette seg mål, finne ut hvor veien til målet går og så stake ut kursen, med de forsakelsene som skal til for å komme i mål.

I følge Bjørn Stanley Ims, markedssjefen i Oilers, har klubben de siste 6 årene besøkt over 60 skoler og holdt et foredrag for over 6.000 elever.

I dag besøkt 3 spillere fra Oilers (Jimmy Kilpatrick, Lukas David og Lars-Peder Nagel) Stavanger offshore tekniske skole, med komikeren Kristian Arntsen som konferansier. De kom med eget lyd-og lysutstyr og installerte seg i skolen aula for å bruke en time til motivasjonsprat. Utgangspunktet var Janteloven, og spesielt ”du skal ikke tro du er noe” og ”du skal ikke tro du duger til noe”. Hensikten med disse sitatene var selvfølgelig at de bør snus på hodet, ikke skal vekk, når man skal sette et mål og finne veien dit. Elevene ble også minnet på at alkohol ofte kan stå i veien for de målene man har satt seg.

Aulaen var fylt opp av interesserte elever fra videregående skole, som etter foredraget kunne ta med seg en gratis hockeykamp i morgen, og forhåpentligvis litt større tro på egne mål og ferdigheter.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Siste nytt

03/12/2017
Opplæring på nett for Archer Brasil
Tolv ansatte fra Archer Brasil

03/12/2017
Opplæring for den Kenyanske petroleumsindustrien
SOTS kurssenter sammen med Petroleumstilsynet

03/12/2017
Opplæring for Angolansk Petroleumsindustri
SOTS kurssenter sammen med Petroleumstilsynet (PTIL) leverte

cetop

Norsk Sertifiserings International Association for Safety and Survival Training